Deadline: Brainy Brunch-tilmelding

Deadline: Brainy Brunch-tilmelding

ved Nick Andersen -
Antal besvarelser: 0

Har du stadig ikke har tilmeldt dig til Brainy Brunch-arrangementet d. 29/9 kl. 8.00-10.00? Så er dette en reminder om, at der er deadline for tilmelding i morgen d. 22/9 kl. 12.00.

Hvis du gerne vil deltage til spændende oplæg og brunch, skal du derfor skynde dig at tilmelde dig på nedenstående link:

https://moodle.simac.dk/mod/reservation/view.php?id=81253 

Program:

IAMU Student Forum 2023 v. skibschefstuderende Anders Pedersen

IAMU Student Forum 2023 blev i juli afholdt på IMO's hovedkontor i London med skibschefstuderende Anders Pedersen som SIMACs repræsentant. Her diskuterede og debatterede han sammen med 45 studerende fra 35 lande emner, der omhandlede det maritime verdenstema for 2023; "MARPOL at 50 - Our commitment goes on".

Broer blev bygget, fordomme blev knust og andre blev understøttet i forbindelse med denne unikke oplevelse.

Rejsen til MARS… Eller vejen til den delvist ubemandede bro? v. lektor Signe Jensen

MARS Projektet er ikke en rejse til Mars. Og så alligevel. For ligesom rumrejser skaber ny viden, der kan være nyttig på jorden, drager operationer, systemer og arbejdsgange ombord nytte af innovativ nytænkning.

I efteråret ’22 og foråret ’23 har SIMAC og MARNAV derfor samarbejdet om at kortlægge de eksisterende barrierer for autonome MASS-skibe. Oplagte områder at undersøge nærmere i fx BA-projekter.

Kom derfor til spændende oplæg om forløbet indtil videre, hvor lektor Signe Jensen vil prøve at inspirere nogle af jer til at deltage i projektets videre kurs.

Fra ’gods over kajen’ til ’tanker over kajen’ v. uddannelsesdirektør Jan Askholm

Et hus, der formidler fortællingen om bæredygtig maritim udvikling.

Hvad er egentlig de oprindelige tanker om placeringen af SIMAC som centrum i et maritimt kraftcenter på Svendborg Havn?

Hvor er vi nu, og hvad sker der i fremtiden?

Uddannelsesdirektør Jan Askholm fortæller, hvordan SIMACs tanker og ideer i dialog med dygtige arkitekter og ingeniører er blevet realiseret i det fantastiske hus vi nu dagligt færdes i.