De innovative studerende

De innovative studerende

by Nick Andersen -
Number of replies: 0

På SIMAC støtter vi innovationen og entreprenørskabet. Vi skal spille en nøglerolle i at skabe fremtidens viden, teknologier og løsninger. Og hvor bedre end med jer studerende; erhvervets fremtid?


Derfor har vi også siden i sommers stillet lokalet SIMAC start-up i Svendborg Maritime Erhvervshus til rådighed til udvalgte innovations- og entreprenørskabsprojekter. Lokalet bruges allerede flittigt af tre start-up-virksomheder: EVstinguishLIPO TOP og Portechs.


De tre skibschefstuderende, Jakob Rasmussen, Karl Johan Øster Kristensen og Magnus Græsborg Frederiksen, EVstinguish, fortæller:


”Vi er enormt taknemlige for at kunne bruge SIMAC start-ups lokale. Rammerne har løftet vores projekt til nye højder i et miljø nært knyttet det maritime netværk i Svendborg. Det giver os det helt rigtige mindset til at realisere vores projekt.”


EVstinguish vandt med deres fjernstyrede brandslukningsenhed andenpladsen ved Europamesterskabet i Entreprenørskab tilbage i juli måned. Nu bruger de lokalet til at videreudvikle idéen, hvor de bl.a. tester prototyper ud fra en fail-fast metodologi.


SIMAC glæder sig som altid til at se, hvad I studerende driver jeres projekter til.


Ønsker du som studerende at bruge SIMAC start-up-lokalet til din virksomhed, kan du kontakte Jesper Kollerup (jkj@simac.dk) og Thomas Holm Rasmussen (thr@simac.dk).


Attachment 1.png