Status på nyt inventar

Status på nyt inventar

by Nick Andersen -
Number of replies: 0

Du kan næsten ikke have undgået at se det. Alle de nye smukke møbler og det fantastiske AV-udstyr, der de sidste ugers tid har fundet sig vej til Nordre Havnevej 4.

Processen har haft sine udfordringer, men forløb heldigvis hurtigere end forventet. Vi takker mange gange for tålmodigheden og håber, at du allerede nyder godt af de mange nye muligheder.

Du vil det næste stykke tid stadig kunne se mere inventar blive leveret. Allerede nu har du måske bemærket leveringen af høje undervisningsstole. De har været i restordre, men burde blive leveret i dag.

Udemøbler til de åbne pladser og de resterende til tagterrassen er derudover klar til levering, når Svendborg Kommune afslutter terrænarbejdet på havnekajen. Der er tale om meget tunge møbler, så de skal sættes op med kran.

De sidste møbler til OLC og Studiecaféen leveres i uge 24. Pga. European Maritime Day 2024 i uge 22 ønsker SIMAC, at disse møbler først leveres, når konferencen er afviklet.

Alt dette nye inventar er blevet gjort muligt takket været en generøs donation af den A.P. Møllerske Støttefond på 28 mio. kr., hvoraf 11 mio. kr. var øremærket til indkøb af inventar ud fra en designguide.

Attachment Atrium m. inventar.jpg