MERE VIGTIGT NYT OM COVID-19/CORONA

MERE VIGTIGT NYT OM COVID-19/CORONA

ved Rikke Vej -
Antal besvarelser: 0

Kære studerende,

Som meddelt i mail kl. 21.15 fra SIMACs direktør Jesper Bernhardt, så skal I ikke møde til undervisning på SIMACs adresser indtil videre.

 For studerende der står umiddelbart overfor dimission eller praktik, vil vi i det omfang det er muligt, forsøge at gennemføre aktiviteter på distancen (fagportaler, Skype etc.) der kan medvirke til at I kan opnå de nødvendige forudsætninger. Vi kan ikke garantere, at det kan ske uden forsinkelser i jeres planlagte forløb.

Vi vil give direkte besked i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan gennemføres studieaktiviteter under den generelle lukning, der er varslet af statsministeren.

 For studerende, der er på vej ud i praktik gælder det, at du følge skal myndighedernes anbefalinger, herunder Udenrigsministeriets rejsevejledning. Se mere på https://politi.dk/corona.

Hvis du har en ansættelseskontrakt med dit praktiksted, skal du orientere dig om praktikstedets anvisninger i forbindelse med Covid19.

For studerende, der er på vej hjem fra praktik gælder det, at hvis du i de seneste 14 dage frem til den dag, du skal møde på SIMAC, har opholdt dig i et område med risiko for smittespredning (se: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/hvis-du-skal-ud-at-rejse), skal du kontakte os på tlf. 72 21 55 00 eller mail@simac.dk med henblik på at få afklaret, hvordan du kan være studieaktiv uden at du møder op.

 Spred denne information på de medier og platforme, hvor du deler information med dine studiekammerater.

 Vi opdaterer løbende informationen på Moodle.

 Hilsen

Jan

  

Venlig hilsen / Best Regards

 

 

 

Jan Askholm
Studierektor
Vice President (Academics)

Mobil: +45 72 21 55 22

       

askholm@simac.dk