Stærkt SIMARIS-samarbejde

Stærkt SIMARIS-samarbejde

by Nick Andersen -
Number of replies: 0

Siemens-logo alt


På SIMAC værdsætter vi det nære samarbejde med erhvervet. Derfor er det også dejligt at se, når erhvervet viser samme interesse den modsatte vej. Og netop dette har været responsen fra Consultant Support Manager Jesper Stjernholm Laursen, Siemens, da han i sidste uge introducerede SIMARIS Design for SIMACs maskinmesterstuderende.

Han udtaler:

”Det er altid en fornøjelse at præsentere SIMARIS-værktøjerne og andre Siemens-løsninger samt lavspændingsprodukter for studerende på SIMAC, og jeg sætter stor pris på de mange gode spørgsmål, der blev stillet, og den altid hyggelige stemning og atmosfære under præsentationen. Det er som altid en rigtig god oplevelse at kunne dele ”guldkornene” med de super engagerede studerende.”

Om SIMARIS Design fortæller Torben Bonde:

”Vi har længe været opmærksomme på, hvor vigtigt det er at undervise de kommende maskinmestre i brugen af digitale værktøjer som SIMARIS Design. Derfor prioriterer skolen at introducere alle nye studerende til brugen af SIMARIS Suite, som inkluderer SIMARIS Design, og give dem ubegrænset adgang til disse værktøjer. Dette er et bevidst valg fra skolens side for at sikre, at de studerende er godt rustet til at håndtere moderne teknologier i deres fremtidige karriere som maskinmestre.”

Vi glæder os over det positive samarbejde med Siemens og til at gøre SIMARIS Suite til en vigtig del af vores maskinmesterstuderendes kompetencer.

Vil du vide mere om SIMARIS Suite, kan du henvende dig til Torben Bonde (tob@simac.dk). Du kan desuden læse Jesper Stjernholm Laursens fulde opslag ved at klikke her.