Brainy Brunch 22/3

Brainy Brunch 22/3

ved Nick Andersen -
Antal besvarelser: 0

Så blev vi klar med semesterets første Brainy Brunch. Denne gang med lidt ændringer. Som altid kan du se frem til tre spændende oplæg. Nu ligger det dog i tidsrummet 10.00-12.00 i stedet. Det håber vi, er et lidt mere attraktivt tidspunkt.

Desuden kan du selvfølgelig glæde dig til lækker brunch. Denne gang bliver det leveret af Allan Damgaard Jørgensen, som mange af jer kender som kantinelederen fra SIMACs kantine på Graaesvej.

Hold derfor d. 22. marts kl. 10.00-12.00 fri. Tilmelding på følgende link senest d. 15. marts:

https://moodle.simac.dk/mod/reservation/view.php?id=84465

Program:

Lost in Translation – The ISM Code Revisited v. ph.d. Signe Jensen

ISM-koden blev etableret grundet faldende standarder i international skibsfart og voksende problemer med substandard skibe.

Kodens virkning er stadig genstand for debat. I sin ph.d.-afhandling genbesøger Signe Jensen via et tretrins casestudie omstændighederne for kodens tilblivelse.

Portechs v. grundlægger – og maskinmester fra SIMAC – Calle Hulthin Sørensen

Hvordan går man fra idé til virksomhed? Kom og få indsigt i maskinmester Calle Hulthin Sørensens opstart af Portechs i 2023 under sit sidste år af studiet.

Portechs udvikler transportenheder til hospitalssenge og har vundet flere entreprenørskabskonkurrencer samt rejst over 500.000 kr. i funding.

COOL4SEA v. grundlægger – og tidligere ansat – Daniel Buhl Hansen

Glæd dig til et spændende oplæg, hvor grundlægger Daniel Buhl Hansen kommer omkring, hvorfor absorptionskøling endnu ikke er mere udbredt til søs.

Han vil også komme omkring, hvorfor COOL4SEA-absorptionskøleanlæg begynder at få opmærksom fra industrien i land.