Dimission: En festdag i regnens tegn

Dimission: En festdag i regnens tegn

by Nick Andersen -
Number of replies: 0

Til trods for vejrets luner var stemningen i dag høj i Stillehavet. Regndråberne kunne hverken dæmpe latter eller applauser til fejringen af de nyuddannede skibsførere. Dagen blev en levende påmindelse om, at udfordringer bedst mødes med sammenhold og positivitet.

Netop sammenhold var essensen i direktør Jesper Bernhardts tale. Tankevækkende sammenlignede han menneskets strukturer med de velorganiserede myrer. Nødvendigheden for samarbejde og effektivitet i myrens verden var en inspirerende metafor for det teamwork og den struktur, der kræves i den maritime branche.

Dimittend Felix Jacobsen og lodschef Niels Bergmann Rasmussen fra DanPilot indtog også begge scenen. Felix skuede tilbage på et hårdt, men succesfuldt studieforløb understreget af dimittendernes taknemlighed overfor vores dygtige underviserstab. Modsat skuede Niels fremad med fokus på de samarbejder, de studerende nu skal indgå i med erhvervet.

Til trods for dråberne skinnede dimittendernes ambitioner og drømme igennem. Dagen har ikke bare markeret afslutningen på et kapitel, men også begyndelsen på nye eventyr til søs. Vi glæder os til at se dem trodse udfordringerne og møde fremtiden med styrke og optimisme.

Stort tillykke til dem alle!

Attachment DSCF5443-2.jpg