Succesfuldt besøg på MV Maersk Involver

Succesfuldt besøg på MV Maersk Involver

ved Nick Andersen -
Antal besvarelser: 0

Maersk Involver

D. 6. og 7. maj var Offshore Support Operations-holdet af to omgange på oplevelsestur på værftet Fayard. Hvorfor? For at besøge MV Maersk Involver. Et avanceret subsea construction skib. De studerende kunne ved selvsyn se skibets brandbekæmpelsesudstyr (FiFi), DP3 (dynamic positioning), helikopterdæk, kran, to ROV’er (remotely operated vehicle) og moon pool.

Den informative rundvisning blev anført af kaptajn Pauli, juniorstyrmand Mats samt deck cadet Helena Viderø, BS6. For et publikum af spørgelystne studerende delte de indsigter i skibets operationer og deres daglige opgaver ombord.

Deltagerne oplevede skibets skrog i tørdok og kunne stille spørgsmål i en åben atmosfære. Besøget var derfor ikke blot en mulighed for at opleve skibsteknologien på nært hold, men også en fantastisk mulighed for at forstå skibstypens karakteristika og dens praktiske kobling til deres studier.

Tusind tak til Pauli, Mats og Helena for at dele tid og viden – samt til underviser Robert Rickmann for at planlægge de to lærerige besøg.