Brainy Brunch, d. 26/5 kl. 8.00-10.00

Brainy Brunch, d. 26/5 kl. 8.00-10.00

ved Nick Andersen -
Antal besvarelser: 0

Om begivenheden

D. 26/5 kl. 8.00-10.00 afholder SIMAC atter Brainy Brunch i Salen for de 100 hurtigst tilmeldte. Deadline for tilmelding d. 22/5 kl. 12.00.

Til arrangementet kan du nære sindet med tre spændende oplæg, imens du nærer kroppen med gratis brunch og drikke.

Du tilmelder dig på nedenstående link:

https://moodle.simac.dk/mod/reservation/view.php?id=78663&forceview=1

Program:

Etomize v. Jon Olav Norddal, Kian Mygind Vastila & Søren Erik Olsen

Vinder af andenpladsen v. regionsmesterskabet i Start Up Programme.

Hos Etomize vil vi gerne støtte forbrugerne i optimeringen af varmeforbruget i boligen, hjælpe med et bedre indeklima samt sikre sundt drikke- og badevand. I Etomize fokuserer vi derfor på at udnytte den energi, der allerede er blevet produceret, så mængden af spildenergi kan mindskes.

MARS Projektet v. Charlotte Kirkegaard Flugt

Med snart et år inde i MARS Projektet – og meget mere i vente – er det tid til en lille status fra MARS-folket. Så hvis du gerne vil vide mere om, hvorvidt der er mening med galskaben, hvad i himlens navn, de mener, når de snakker om, at autonomi er det nye sort, og om der virkeligt er vand på MARS, så vær med, når Charlotte fortæller om projektet og om perspektiverne for erhvervsudviklingen.

Masterprojekt v. Mads Møller Monrad: Why do we ask why? – Finding Meaning After a Violent Loss

Projektet var et kvalitativt studie omhandlende, hvordan efterladte kan finde mening efter at have mistet én i en ulykke. Undersøgelsen foregik ud fra følgende hypotese: mening i et tab kan opnås igennem en treenighed imellem retfærdighed, læring og straf. Det skulle vise sig at være et dybt filosofisk spørgsmål med en klart subjektiv dimension. Mine data endte alligevel med at vise en sammenhæng imellem nødvendighed for straf, hvis der ikke er en intention til at lære af en ulykke, eller at læringen slet ikke finder sted.